Dnes som si nechala pol dňa taký ľan pre seba. Bola som u kaderníčky aby ma trochu ostrihala vyfúkala vlasy urobila letný účes. Ešte si kúpim farbu na vlasy. A budú IN . Varila som taký rýchly obed tofu na Grécky spôsob a špagety. Čo vám poviem človeku v tomto teple ani jesť nechutí najradšej pije vodu alebo kávu si dám 2 x za deň. Ráno čaj bezlepkový chlieb. Ešte chcem upratať špajzu tak len dnes tento článok pár riadkov. Vidíte stále má človek nejako robotu dookola. Večer mám ešte výklady. Poviem vám pravdu radšej by sme boli niekde na výlete a relaxovali. Chcem ešte urobiť objednávky AVON a ORIFLAME. teraz vlastne do dnes je na všetko 15 percent zľava v ORIFLAME oplatí sa to. Mám tam pár vecí čo chci. teším sa. Chcem uvidím kedy upratať knižnicu aj pracovný stolík Nuž stále je niečo preč nemôžete to robiť. . Aj okna by som chcela umývať na byte ale v tomto teple sa mi nechce počkám kým bude o niečo menej teplo.

život je ako román

Včera som nemala kedy doobeda prišla kamoška doniesla domácu zeleninu a ovocie tak sme mali babskú jazdu my tri ja moja mamka a kamoška. Musím si jeden celý deň nechať bez písania, že budú ľan inú prácu robiť. Včera večer som mala mať ešte výklad po emaily nuž bol záverečný ceremoniál ukončenia Letnej Olympiády tak sme to pozerali štyri hodiny to trvalo. O štyri roky čiže v roku 2028 bude letná olympiáda v LA v Americe. O dva roky bude zimná olympiáda. Je to zážitok veľkolepý. Ľan vstupenky na to podujatie stáli jedna 45 eur a viac. Viete keby že sa to koná v ČR alebo na SK tak idú a že má človek peňazí ako plev. Chcela by som to vidieť. Zažiť to na vlastné oči len tie emočné pocity. Ja čo sa divím kamoške že má veľa peňazí a nejde nikam smiešne že ona by nikam nešla choré čo vidí na tej BA chodieva tam. Jej brat ide do Talianska na Sicíliu išla by som do Talianska tam bolo super my sme boli pred rokmi.

film

Nechápu tých ľudí čo nechodia nikam. Aby som robila celý rok ako mulica a v lete nešla nikam. Si oddýchnuť. Idem si urobiť ako sa hovorí relax pri ľadovej káve dám do neho sušené SOJOVE mlieko a ľad ako keby za 5 eur v kaviarničke nuž doma to mám takmer zadarmo. Mám takú podložku letnú to zobrať von a opaľovať sa pri dobrej vode a kávičku pri sebe. Teraz vyzerá že bude dlhá tepla podzim nôž nechajme sa prekvapiť. Tieto dni je zase tak teplo, že sa cítime ako v trópoch. Jaj bože prečo Slovensko nemá more. Jedine tak pri Dunaji je urobené tak nuž ja nie som dobrý plavec. Ja skôr kúpaliská mám rada. Inak poviem pravdu mám vlastný dom dám si urobiť bazén svoj vlastný a máte čistú vodu môžete si robiť čo chcete od rána do noci v letných mesiacoch. Ja závidím tým ľuďom čo majú zdené bazény doma jasné aj o to sa treba starať ako o všetko ale je to výhoda. Viete že sa teším na Vianoce už predtým je Mikuláša je to síce pol roka. Milujem sviatky všetky.